Emoții noi în amintiri vechi... și multă culoare!

Să calci ca o regină pe covorul ce duce într-o altă dimensiune emoțională... înseamnă să fii mireasă și să fii fericită.

Zeci de gânduri se îmbracă în emoții și te contopești cu puritatea și imensitatea rochiei pe care ai îmbrăcat-o. Ea, rochia aceasta de culoarea fericirii, te-a îmbrăcat în zeci de vise și speranțe. Este biletul tău spre o nouă viață. Ea este granița dintre două perioade ale vieții și încărcătura emoțională care te va renaște de mai multe ori.

Când valurile destinului și a ale noilor sentimente trezite de acestă rochie se liniștesc, o admiri în tăcere și te pierzi în amintirea clipei feerice... Dar nu ești tristă! Pentru că de maine ea îți va aduce alte amintiri și te va teleporta într-o altă dimensiune emoțională. Va schimba infinitul și necunoscutul din nuanța de alb într-un curcubeu de culori, fiecare reprezentând o nouă etapă în cucerirea viselor.



De la Regină la Zeiță e un pas... trebuie doar să te lași dusă de ”mâna creatorului”, de cel care va picta rochița fericirii în vise și o va transforma în curcubeul realizărilor tale.






Artonino  dă culoare emoțiilor adunate de hainele tale preferate și schițează loc pe ele pentru visele tale și noile trăiri de vis.

PS. Ambele rochițe au fost purtate de nașe... și au adunat emoții noi, într-un statut nou!

Comentarii