Și mămicile au nevoie de ”ReStart”

Cotidianul este o gaură enormă în care cad majoritatea mămicilor. Obligațiile și angajamentele de la serviciu, 3 feluri de mâncare și două coșuri de rufe laspăla, activitățile și timpul petrecut cu cei mici... toate astea de absorb și te implică într-un vârtej zi de zi, din care rar când reușești să evadezi la un ceai cu prietenele sau la un film cu persoana iubită. Dar și atunci, din lipsa de timp, te aranjezi în fugă și profiți de timpul ”doar al tău”. Iar într-o zi, ajungi să înțelegi că acest vârtej în care ai fost prinsă ți-a răpit personalitatea și farmecul. Pierdută și dezorientatp, încerci să evadezi și să te regăsești. Dar nu știi de unde să începi. Faci o listă lungă cu ceea ce ar putea să te ajute să te regăsești și începi să experimentezi. Dar uneori te ajută să tragi cu ochiul la cum s-au regăsit alte mămici și să scurtezi lista.
Iată una din modalitățile cele mai ușoare de a te regăsi și a face un ”restart” personalității tale - Oglinda. Orice schimbare ai face, oglinda nu te va lăsa să te oprești. Și dacă tot e primăvară ce ar fi să începem regsirea noastră interioară printr-o vizită la ”casa frumuseții”, acolo unde orice femeie este răsfățată și alintată, dar are și timp să își pună gândurile în ordine?

Și nu contează ce salon de frumusețe alegi, ce proceduri îți fac cu ochiul, contează să îi calci pragul și să vrei să te schimbi. Poți începe chiat de la o cafea în salon, urmărind alte femei, urmărind procesul de schimbare (regăsire interioară) și după să decizi dacă și tu ești gata de așa ceva. Poți alege o procedură de 10 minute sau de 2 ore, ceea ce sigur vei primi este satisfacție și încredere. Un micexemplu cu prețuri pentru acestă primăvară gasiți mai jos, oferit de salonul de frumusețe cu un nume sugestiv ”Casa Frumuseții”, unde fiecare persoană este întâlnită și servită cu mult dragoste, individualitate și cafea aromată.

1. Vopsire. Este cel mai des truc folosit de femeilecare voro schimbare. Un joc de culori și o atitudine individuală, cu sfaturi utile din moda actulă la acest capitol, te fac să te simți cea mai deosebită,iar acest lucru îți aduce reușite și în alte domenii. (pret de la 250 lei)
2. Aranjare. Ușoară, modernă, extravagantă, de seară sau de zi. În urma acestei proceduri, te simți extrem de relaxată și aprecierea personală crește la cote maxime. Doar o aranjare, dar câte emoții pozitive îți trezește. (pretul de la 150 lei)
3. Tunsoare. Uneori schimbarea lungimii, a formei frezurii îți aduce deja o stare nouă, sentimentul că arăți altfel decât ieri. Uneori chiar o tunsoare radicală sau modernă este decisivă pentru starea de spirit. O tunsoare pentru femei, cu spălare, uscare și aranjare, începe de la 150 lei.
4. Alungirea unghiilor.  Mâinile sunt cartea de vizită a unei femei. Fie că te saluți cu un oficial, cu un prieten sau mângâi copiii, ele sunt mereu la vedere. Anume unghiile oferă farmec mâinelor și te fac să te simți mai delicată sau mai extravagantă, în dependență de impactul care vrei să îl faci într-un anumit moment al vieții. (prețul este 250 lei)
5. Corecția sprâncenelor. În doar câteva minute ochii vor căpăta mai multă lumină și vor fi gata spre noi cuceriri. (pretul de la 50 lei)
6. Manichiură și pedichiură. Că tot suntem în ajunde primăvară, mânuțele și piciorușele se vor răsfățate. Putem combina plăcerea unor unghii frumos îngrijite și a masajului piciorușelor care însoțește aceste proceduri. (de la 100 lei)
7. Make up. Ieșirea cu iubitul sau cu prietenele, o petrecere de serviciu sau pur și simplu o zi in care vrei să te simți mai specială... capătă culoare cu un make up profesionist. Uneori, fără a avea un eveniment special poți să transformi ziua în una specială, cu un machiaj care să exteriorizeze starea ta interioară. (de la 300 lei)
Am prezentat câteva proceduri, care pentru mine personal, dar și pentru alte mămici, au reprezentat acel buton de ”restart” și au însemnat doar începutul unor schimbări interioare majore. Acestea din urmă, au dat rezultate atât pe plan personal, cât și profesional.

Sper că ”investigația” mea să fie de folos pentru unele mămici, iar primăvara să o întâlniți cu o împăcare interioară și frumusețe exterioară!

Pentru cei care au decis să viziteze Salonul ”CASA FRUMUSEȚII” iată datele de contact:
Chișinău
Serghei Lazo 27
tel.069442457






Comentarii