Amintiri SONORE din anul 2005

Azi am decis să fac un pic de ordine în cărțile și agendele mele... Am dat peste gânduri uitate și cărți acoperite de praful trecutului. Acolo printre amintiri, am descoperit o bijuterie, de care uitasem. Poate nu e o carte rară sau de talie mondială, cu zeci de premii în domeniu... dar e una din puținele cărți pe care le mai am, în care am publicat ceva. Este cartea, în care am apărut alături de nume SONORE din radio și unele dintre care, din păcate, astăzi au rămas doar acolo...

Eram însărcinată când a fost publicată aceasta SONOGRAFIE, acum puțin peste 12 ani. Au ales dintr-o colecție de 15 sau 20 de lucrări pe care le-am propus... Iar despre unele am și uitat că au ieșit din imaginația mea. Un pic naive și cu alunecări în extreme, dar aproape de adolescenta din mine.

Am recitit cu mari emoții, de parcă ar fi pentru prima oară... Mai ales pe cei care deja au rămas în amintirea mea și în paginile acestei cărți.

Este bine, ocazional să mai revii la trecut... el oarecum te restartează și te reîncarcă cu acele ”porniri” și visuri care încă nu ai reușit să le realizezi, dar care pot căpăta o altă conotație și o altă viziune asupra realizării lor.

TRM a fost o perioadă importantă în viața mea. Experiența și relațiile pe care le-am creat și ”crescut” acolo au însemnat mult pentru ceea ce a urmat. Despre acea perioadă o să mai auziți... poate și despre oamenii care au fost sau mai sunt pe acolo... Cred că din acest motiv am dat anume peste această carte astăzi...

Comentarii