Omul sfințește locul!!!

Atunci când ajungi într-un loc nou, prima care îmbrățișează este FRICA. Dar ea te trădează și te părăsește imediat ce realizezi cât de multă energie pozitivă și dragoste ai în tine și ești gata să o oferi.
Și atunci, părăsit de frică, te lași dus de val și te consolezi oferind iubire și emoții celor din jur. Deschizi larg brațele (și sufletul) și începi a îmbrăca fiecare obiect și fiecare persoană din noul loc în energia ta, în culoarea și viziunea ta. Lași sentimentele frumoase să îmbrace fiecare picătură de ploaie sau fulg de nea în emoții și le transformi în amintiri. Odată cu ele acest loc devine al tău... devine cufărul care îți păstrează amintiri, emoții, trăiri, oameni dragi și... vise. Și ceea ce era nou acum e al tău, e parte din tine. Și nu pentru că așa ai vrut sau ți-ai planificat, ci pentru că ai fost tu... ai lăsat puterea ta, care este mult mai mare decât o poți conștientiza, să sfințească locul în care să poți crea vise. Și ori de câte ori ai pleca într-un loc nou, vei căpăta o nouă șansă... de a crea vise și amintiri, de a dărui culoare și energie, de a fi tu acolo unde e locul tău. Și locul tău va fi acolo unde ai un cufăr cu amintiri și unde te așteaptă oameni dragi, care dincolo de barierele fizice și km, păstrează legătura emoțională cu tine. Nu știu câte lădițe cu amintiri voi aduna pe parcursul vieții și în ce locuri anume dar știu sigur că, indiferent de timp și spațiu, acolo va fi iubire, așteptare și omeni dragi.

Oricine are puterea să sfințească locul în care vine, dar nu oricine face acest lucru, lăsând frica să fure amintirile care pot fi create cu multă dragoste și recunoștință.


Comentarii